EUROLEAGUE

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague: Εκτός ο Φόστερ για τον Παναθηναϊκό

Ο Μάρκους Φόστερ μεταφέρεται εκτός παρκέ από τους Καλαϊτζάκη και Μπεντίλ λόγω τραυματισμού
Ο Μάρκους Φόστερ μεταφέρεται εκτός παρκέ από τους Καλαϊτζάκη και Μπεντίλ λόγω τραυματισμού EUROKINISSI

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για την EuroLeague. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της ημέρας (27/11) περιλαμβάνει συνολικά τρεις αναμετρήσεις για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, με αυτή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απέναντι στην Μπάγερν να ξεχωρίζει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ (21:00)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις τρεις σερί ήττες και την κακή διαβολοβδομάδα, με τον Μάρκους Φόστερ να είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος του Γιώργου Βόβορα, αφού στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νιχάντ Τζέντοβιτς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (19:45)

Η Φενέρ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον νεοαποκτηθέντα Άλεξ Πέρεζ, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο του με τους Τούρκους.

Από την άλλη η Βαλένθια, θα παραταχθεί στο ματς δίχως τον Γάλλο Λαμπεϊρί, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και θα απουσιάσει περίπου για περίπου τρεις εβδομάδες.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21:45)

Η Βιλερμπάν θα έχει στη διάθεσή της όλους τους παίκτες, εκτός από τους Νόρις Κόουλ και Αμίνε Νουά, οι οποίοι παραμένουν αμφίβολοι, ενώ η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί πλήρης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ