EUROLEAGUE

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague: Παραμένουν εκτός Γιόβιτς για Χίμκι και Κλαβέρ για Μπαρτσελόνα

Ο Βίκτορ Κλαβέρ σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα για την EuroLeague της σεζόν 2019/20
Ο Βίκτορ Κλαβέρ σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα για την EuroLeague EUROKINISSI

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου 2020 περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια.

Σε μία 6η αγωνιστική της EuroLeague που αναβλήθηκαν δύο ακόμη αγώνες λόγωω κορονοϊού, της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό και της Αρμάνι με την Άλμπα Βερολίνου, το σημερινό (30/10) πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 αγώνες και... λιγότερες απουσίες από ότι συνήθως.

ΧΙΜΚΙ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (19:00)

Η Χίμκι θα παραταχθεί με σχεδόν πλήρη σύνθεση, αφού τα μέλη της έχουν ξεπεράσει τον κορονοϊό, έχοντας τις δύο κλασικές απουσίες: Τους τραυματίες Στέφαν Γιόβιτς και Τιμοφέι Μοζγκόβ.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει κάποια απουσία, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τζόνι Ο'Μπράιαντ, ο οποίος δηλώθηκε στην EuroLeague.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (21:00)

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν πλήρεις, αφού δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η Αναντολού Εφές δεν θα έχει στην σύνθεσή της τον τραυματία Σερτάκ Σανλί, ωστόσο θα έχει για πρώτη φορά φέτος τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21:30)

Η Μπασκόνια δεν έχει κάποια απουσία. Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Βίκτορ Κλαβέρ.

TAGS EUROLEAGUE ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ