EUROLEAGUE

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague: Εκτός Κοζέρ και Κάρολ, επιστροφές στην Χίμκι

Ο Φαμπιέν Κοζέρ από αγώνα της Ρεάλ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την σεζόν 2019/20
Ο Φαμπιέν Κοζέρ από αγώνα της Ρεάλ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια.

Τα συνεχόμενα κρούσματα κορονοϊού σε Ζενίτ, Άλμπα Βερολίνου και Βιλερμπάν οδήγησαν την EuroLeague στην απόφαση αναβολής των αγώνων τους, γι' αυτή την εβδομάδα.

Κάπως έτσι, το σημερινό (23/10) περιλαμβάνει τρία παιχνίδια, με τις ομάδες να έχουν πάλι τις απουσίες τους, ειτε λόγω κορονοϊού, είτε λόγω τραυματισμών.

ΧΙΜΚΙ - ΜΑΚΑΜΠΙ (20:00)

Ο Γκρεγκ Μονρό (κορονοϊός) και ο Στέφαν Γιόβιτς (τραυματίας) δεν θα αγωνιστούν για την Χίμκι, ενώ επέστρεψε από τραυματισμό ο Αλέξι Σβεντ και ξεπέρασαν τον κορονοϊό οι Γιάνις Τίμα, Εβγένι Βορόνοβ και Τζόρνταν Μίκι. Διαθέσιμος για πρώτη φορά θα είναι και ο Έρικ ΜακΚόλουμ

Η Μακάμπι θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Γιόβελ Ζούσμαν, Τζον ΝτιΜπαρτολομέο και Όμρι Κάσπι

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30)

Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα παραταχθούν πλήρεις.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ (22:00)

Ο Νίκολα Μίροτιτς επέστρεψε στις προπονήσεις αφού ξεπέρασε τον κορονοϊό, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Βίκτορ Κλαβέρ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι.

Η Ρεάλ θα παραταχθεί χωρίς τους Φαμπιέν Κοζέρ (βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό) και Τζέισι Κάρολ (ενοχλήσεις στο γόνατο), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλμπέρτο Αμπάλντε λόγω ενοχλήσεων στον γόνατο.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ