EUROLEAGUE

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague: Ταξίδεψε ο Φόστερ, αμφίβολη η συμμετοχή του

Ο Μάρκους Φόστερ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ
Ο Μάρκους Φόστερ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ EUROKINISSI

Το πρόγραμμα της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για την EuroLeague. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της ημέρας (1/12) περιλαμβάνει συνολικά δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 3η και 6η αγωνιστική της EuroLeague, με αυτή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απέναντι στη Βιλερμπάν (21:45) να ξεχωρίζει.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ (21:45)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να "χτίσει" ουσιαστικά πάνω στη νίκη του απέναντι στην Μπάγερν στο ΟΑΚΑ και να κάνει το ίδιο απόψε στο Αστρομπάλ της Λιόν απέναντι στη Βιλερμπάν.

Οι "πράσινοι" δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού και ο Μάρκους Φόστερ ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας, όμως δεν σημαίνει πως θα αγωνιστεί, αφού η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Όσον αφορά τη Βιλερμπάν, οι Γάλλοι αναμένεται να παραταχθούν όπως όλα δείχνουν, δίχως προβλήματα, ερχόμενοι με ηθικό ακμαιότατο, μετά από την μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

ΑΡΜΑΝΙ - ΑΛΜΠΑ (21:45)

Η Αρμάνι υποδέχεται στο Μιλάνο την Άλμπα Βερολίνου, για τον εξ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τους γηπεδούχους, να μην έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, το πρόβλημα του Μάρκους Έρικσον συνεχίζει, αφού υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον σύνδεσμο του αστραγάλου του και θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες ακόμη, ενώ θα απουσιάσει και ο Σιμόνε Φοντέκιο, αφού τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην τελευταία προπόνηση και θα χάσει το παιχνίδι κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ