THE SHOW MUST GO ON LIVE

Η υπόκλιση του Ομπράντοβιτς στον Σπανούλη και η συζήτηση για την ανατρεπτική επανένωση

Η υπόκλιση του Ομπράντοβιτς στον Σπανούλη και η συζήτηση για την ανατρεπτική επανένωση
24MEDIA CREATIVE TEAM / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη μέσω του SPORT24, αναγνώρισε την αξία του "Kill Bill" και οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής σχολιάζουν τις δηλώσεις του Σέρβου κόουτς.

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής σχολίασαν από το στούντιο της εκπομπής "Show Must Go On", τις δηλώσεις του Σέρβου προπονητή για τον Βασίλη Σπανούλη και το παρασκήνιο της "κόντρας" των δύο κορυφαίων μπασκετικών προσωπικοτήτων.

"Είναι πολύ σημαντικές δηλώσεις γιατί αυτοί οι δύο άντρες είχαν μία αντιπαλότητα από το 2012 που ακόμα δεν έχει λήξει, το γράφει και ο Βασίλης στο κείμενό του. Όταν ρωτήθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αν θα λυθεί το θέμα, είπε πως δεν ξέρει.", τόνισε ο Παντελής Βλαχόπουλος.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σκουντής ανέφερε:

"Ο Ομπράντοβιτς είναι άνθρωπος που πάντα απαντάει πρόθυμα. Δεν είναι από αυτούς που βγαίνουν και σχολιάζουν οτιδήποτε απλά για να αποκτήσουν δημοσιότητα. Εγώ τον έψαχνα μέρες. Από τότε που ο Σπανούλης και ο Ζήσης αποσύρθηκαν. Επειδή τους έχει κοουτσάρει και τους δύο θα είχε διπλό ενδιαφέρον και δεν μου έκανε εντύπωση το ότι μίλησε. Έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσε να το απλώσει ακόμα περισσότερο. Θα με ενδιέφερε πολύ να επιδιώξω την επανένωση των δύο. Είναι κάτι που πολύς κόσμος θεωρεί αδύνατο και εμένα με εξιτάρει να προσπαθήσω. Είναι από τα θέματα που σε κάνουν να μπαίνεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις.

Οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Παντελής Βλαχόπουλος στην εκπομπή "Show Must Go On"
Οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Παντελής Βλαχόπουλος στην εκπομπή "Show Must Go On"


Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Βασίλη Σκουντή:

"Μεγάλοι παίκτες, παραδείγματα προς μίμηση για τους νεότερους για όλα όσα πέτυχαν στην καριέρα τους. Επιμένω σε αυτό διότι δεν αρκεί να είσαι μεγάλος παίκτης, και να κατακτάς τίτλους, αλλά πρέπει να δίνεις και το καλό παράδειγμα στις επόμενες γενιές με το πάθος, την αγάπη για το μπάσκετ και την αφοσίωση. Και οι δυο έχουν γράψει ένα μεγάλο μέρος στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Αναφορικά με την φαινομενική "κόντρα" με τον Βασίλη Σπανούλη και την απόσταση μεταξύ των δύο, ο Ομπράντοβιτς ανέφερε:

"Φίλε, έχω μιλήσει πολλές φορές, δεν ωφελεί να ξαναμιλήσω για το τι έγινε τότε. Έχω τεράστιο σεβασμό στον Βασίλη Σπανούλη και σε όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του και τον θεωρώ παράδειγμα προς μίμηση. Του εύχομαι να χαρεί τη ζωή του, διότι έχει κάνει πολλές θυσίες. Να είναι ευτυχισμένος μαζί με την οικογένεια του και να κάνει αυτό που γουστάρει".

Θυμηθείτε τι είχαν δηλώσει οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στο Contra.gr και τον Παντελή Βλαχόπουλο.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ