EUROLEAGUE

Final Four 2022: Η υπόκλιση του Γιασικεβίτσιους στον Ομπράντοβιτς

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συναντήθηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Βελιγράδι και υποκλίθηκε στον σπουδαίο Σέρβο κόουτς.

Η εκτίμηση που τρέφουν ο ένας στον άλλον είναι γνωστή. Ο Σαρούνας Γιασισκεβίτσιους και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τα κοινά τους χρόνια στον Παναθηναϊκό μιλούσαν πάντοτε με σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Τώρα πια ο Σάρας ακολουθεί καριέρα προπονητή και μάλιστα οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο Final Four του Βελιγραδίου. Στο πλαίσιο των βραβεύσεων για τους κορυφαίους της EuroLeague οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά.

Γιασικεβίτσιους και Ομπράντοβιτς είχαν θερμό εναγκαλισμό με τον Λιθουανό να υποκλίνεται στον Σέρβο και τους φωτογράφους να αποθανατίζουν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς INTIME SPORTS

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ