ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Βαλένθια γέμισε την περιφέρεια με τον Τζόνα Ράντεμπο

Η Βαλένθια γέμισε την περιφέρεια με τον Τζόνα Ράντεμπο
©BASKETBALLCL

Ο Τζόνα Ράντεμπο πήρε δεύτερη μεταγραφή μέσα σε δύο μήνες, με την Τενερίφη να εισπράττει από τη Βαλένθια το ποσό των 80.000€ για έναν παίκτη που δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της.

Η Τενερίφη έκανε ένα σπουδαίο ντιλ, αφού εισέπραξε -σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα- το ποσό των 80.000€ για έναν παίκτη που δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της. Ο λόγος για τον Τζόνα Ράντεμπο (25, 1μ91), ο οποίος αποκτήθηκε από τη Βαλένθια με διετές συμβόλαιο.

Ο 25χρονος γκαρντ έκανε σπουδαία σεζόν πέρσι με τη Λούντβιχσμπουργκ, με την οποία είχε 14.8 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα κατά μέσο όρο στη Basketball Bundesliga. Αυτές οι εμφανίσεις τον οδήγησαν στην Τενερίφη, η οποία όμως δεν τον χάρηκε στο ελάχιστο.

Η ανάγκη που είχε η Βαλένθια για έναν ποιοτικό περιφερειακό (δεδομένου και του σοβαρού τραυματισμού του Μάρτιν Χέρμανσον) την οδήγησαν στην απόφαση να εξαγοράσει το συμβόλαιο του Τζόνα Ράντεμπο και να τον ντύσει στα πορτοκαλί. Έτσι, ο εκρηκτικός γκαρντ θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμαστεί στο επίπεδο της EuroLeague την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ