ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Βαλένθια ενδιαφέρεται για τον Μάριους Γκριγκόνις

Ο Μάριους Γκριγκόνις με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Μάριους Γκριγκόνις με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας PHOTO CREDITS: CSKABASKET.COM

Τον Λιθουανό γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάριους Γκριγκόνις φαίνεται πως έχει στα ραντάρ της η Βαλένθια, σύμφωνα με το Basketnews.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει φέρει αναστάτωση στο μπάσκετ της Ρωσίας, με τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Σύμφωνα με το Basketnews, η Βελένθια έχει δείξει ενδιαφέρον για τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάριους Γκριγκόνις τον οποίο θέλει να πάρει στην Ισπανία για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στη Liga Endesa.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Ισπανοί θέλουν να καλύψουν το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Κλέμεν Πρέπελιτς και σκοπεύουν να το κάνουν με ένα παίκτη από το πάνω ράφι. Η υπόθεση ωστόσο δεν είναι εύκολη καθώς ο Μάριους Γκριγκόνις έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ.

Τη φετινή σεζόν με την ομάδα του στρατού, ο Μάριους Γκριγκόνις είχε μέσο όρο 8.5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 16 παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Αξίζει δε να αναφέρουμε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup, αφού το σχετικό παράθυρο μεταγραφών έχει κλείσει από τις 8 Μαρτίου.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROCUP ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ