EUROLEAGUE

Η Τσεντεβίτα "διέλυσε" την Φενέρμπαχτσε

Η Τσεντεβίτα "διέλυσε" την Φενέρμπαχτσε

Τι κι αν ήταν αδιάφορη; Η Τσεντεβίτα έδειξε ένα άκρως μαχητικό πρόσωπο και "τιμώρησε" με το ευρύ 89-59 την Φενέρμπαχτσε που εμφανίστηκε χαλαρή

Μπαίνοντας με το καλημέρα δυναμικά και με διάθεση να προσφέρει ένα ευχάριστο θέαμα στους φιλάθλους της η Τσεντεβίτα "τιμώρησε" την Φενέρμπαχτσε κερδίζοντας με 89-59. Ο Αράποβιτς που σταμάτησε στους 18 κι ο Μίρο Μπιλάν με τους 15 πόντους που σημείωσε ήταν οι πρώτοι σκόρερ του αγώνα, ενώ για τους ηττημένους μόνο ο Ούντο Έκπε διασώθηκε, ο οποίος σταμάτησε στους 11. Ο αγώνας είχε έντονο ελληνικό χρώμα, καθώς πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Χριστοδούλου.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του ματς

Ο αγώνας

Με το παιχνίδι να έχει πολύ κακό ρυθμό επιθετικά και με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι αντιμετωπίζουν το ματς περισσότερο ως μία ευκαιρία να χαλαρώσουν η Τσεντεβίτα φάνηκε να παίρνει το πάνω χέρι στο σκορ (15-10 στο 7'). Οι Κροάτες έδειχναν πιο συνεπής στην επίθεση και με τον Μάρκο Αράποβιτς σε ηγετικό ρόλο έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 22-13.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με καλάθι και φάουλ των Τούρκων, όμως από εκεί και πέρα ήρθε ένα σερί 8-0 των Κροατών που έστειλε τη διαφορά για πρώτη φορά στο +14 (30-16 στο 13'). Με τη διαφορά να ανοίγει επικίνδυνα (37-21 στο 17') ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε τάιμ άουτ δίνοντας εντολή για πίεση σε όλο το γήπεδο, όμως με μεγάλα καλάθια του Πούλεν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν λύσεις κι έτσι να κλείσουν το ημίχρονο με το σκορ στο 44-30.

Οι Κροάτες δεν είχαν καμία διάθεση να αφήσουν την ευκαιρία που είχαν για να προσθέσουν ακόμα μία νίκη στη συλλογή τους και ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο με ένα επιμέρους 14-6 ξέφυγαν με 58-36 (στο 25'). Η... κατάρρευση των Τούρκων συνεχίστηκε με τους παίκτες της Τσεντεβίτα να μην χάνουν την ευκαιρία να ανοίξουν τη διαφορά ακόμα και στο +29 (71-42 στο 29'). Το παιχνίδι είχε πλέον κριθεί και το μόνο που απέμενε ήταν να φανεί η τελική διαφορά. Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 89-59.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 44-30, 71-43, 89-59.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ