STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η τελική βαθμολογία της Basket League και τα ζευγάρια στον 1ο γύρο των playoffs

Η τελική βαθμολογία της Basket League και τα ζευγάρια στον 1ο γύρο των playoffs
EUROKINISSI

Αήττητος ο Ολυμπιακός, έξι ήττες ο Παναθηναϊκός στο φινάλε της κανονικής περιόδου, τρίτο το Περιστέρι bwin του Βασίλη Σπανούλη. Δείτε τα τέσσερα ζευγάρια που προέκυψαν στον πρώτο γύρο των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η κανονική περίοδος της Basket League ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (9/4), με πέντε αγώνες την ίδια ώρα να κλείνουν το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής. Αν και η τελική βαθμολογία δεν έχει επικυρωθεί και το πρόγραμμα των playoffs δεν μπορεί ακόμη να ανακοινωθεί εξαιτίας της προσφυγής της ΚΑΕ Άρης για την εκκένωση στην αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Άνω Λιόσια και ολοκλήρωσε αήττητος την πορεία του, το Περιστέρι bwin υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην έκτη ήττα του, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε εύκολο έργο στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα.

Η νίκη του Κολοσσού στο Λαύριο και η νίκη του Άρη επί του Προμηθέα έστειλαν τους Ροδίτες απέναντι στον Παναθηναϊκό και τους κιτρινόμαυρους απέναντι στον Ολυμπιακό, στον πρώτο γύρο των playoffs.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

  • Καρδίτσα - Ιωνικός 85-83
  • Απόλλωνας Πάτρας - ΠΑΟΚ 65-88
  • Άρης - Προμηθέας 95-79
  • ΑΕΚ - Ολυμπιακός 78-85
  • Λαύριο - Κολοσσός 83-97
  • Περιστέρι bwin - Παναθηναϊκός 96-89

Τα ζευγάρια στον 1ο γύρο των playoffs

  1. Ολυμπιακός - Άρης
  2. Παναθηναϊκός - Κολοσσός
  3. Περιστέρι - ΑΕΚ
  4. ΠΑΟΚ - Προμηθέας

Οι σειρές είναι best-of-three (προκρίνεται ο πρώτος στις δύο νίκες). Στα ημιτελικά θα παίξουν ο νικητής του 1 με τον νικητή του 4 και ο νικητής του 2 με τον νικητή του 3.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ