ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η συμβουλή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον προπονητή Βασίλη Σπανούλη μέσω του SPORT24

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον δημοσιογράφο του SPORT24, Χάρη Σταύρου στο Adidas Next Generation Tournament
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον δημοσιογράφο του SPORT24, Χάρη Σταύρου στο Adidas Next Generation Tournament 24MEDIA

Την συμβουλή του στον προπονητή Βασίλη Σπανούλη έδωσε μέσω του SPORT24 ο σπουδαίος Παναγιώτης Γιαννάκης, που βρέθηκε στην Πάτρα για να δει το ξεκίνημα της νέας καριέρας του Kill-Bill.

Κόσμος και κοσμάκης πέρασε το τριήμερο από το Τόφαλος, για να δει τα μεγάλα ταλεντα που συμμετείχαν στο Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague. Ατζέντηδες, σκάουτ από ευρωπαϊκές και αμερικανικές ομάδες, προσωπικότητες του μπάσκετμπολ, ανάμεσά τους και ο σπουδαίος Παναγιώτης Γιαννάκης που έφτασε το Σάββατο (26/3) στην Πάτρα για να παρακολουθήσει από κοντά την νέα καριέρα του "παιδιού" του, του Βασίλη Σπανούλη.

Ο coach Γιαννάκης είδε τη Next Gen Patras του coach Bill να κερδίζει με 103-101 (!!!) την Ακαδημία Ελσίνκι, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις, είδε τον παίκτη που ανέδειξε πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες στο "μικρό" Μαρούσι να λειτουργεί σε έναν διαφορετικό πλέον ρόλο και μέσω του SPORT24 του έδωσε την συμβουλή του ώστε να εξερευνήσει τις δυνατότητές του και να μεγαλουργήσει όπως μεγαλούργησε ως αθλητής.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ADIDAS NEXT GEN EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ