ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία από τον πάγκο του Ολυμπιακού την ώρα της λήξης

Ο πάγκος του Ολυμπιακού ξεσπάει σε πανηγυρισμούς μετά την νίκη επί της Μονακό στο Game 5
Ο πάγκος του Ολυμπιακού ξεσπάει σε πανηγυρισμούς μετά την νίκη επί της Μονακό στο Game 5 EUROKINISSI

Η στιγμή της έκρηξης. Της αποθέωσης. Της λύτρωσης. Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία που περιγράφει στον απόλυτο βαθμό τα συναισθήματα όλων στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την νίκη-πρόκριση επί της Μονακό στο Game 5.

Η προσπάθεια μηνών ανταμείφθηκε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος λύγισε με 94-88 την Μονακό στο Game 5 και προκρίθηκε στο Final Four. Η ένταση από την δουλειά και την προσπάθεια τόσων μηνών βγήκε σε όλους τους ανθρώπους της οικογένειας των "ερυθρόλευκων". Και υπάρχει μία φωτογραφία που τα περιγράφει όλα.

Είναι η στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει σφραγίσει την πρόκριση. Στον πάγκο του Ολυμπιακού τα συναισθήματα ξεχειλίζουν. Το ξέσπασμα για την στιγμή της λύτρωσης ήταν αναμενόμενο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι παίκτες του και το τεχνικό του επιτελείο ξεσπάνε.

Ο πάγκος του Ολυμπιακού ξεσπάει σε πανηγυρισμούς μετά την νίκη επί της Μονακό στο Game 5
Ο πάγκος του Ολυμπιακού ξεσπάει σε πανηγυρισμούς μετά την νίκη επί της Μονακό στο Game 5 EUROKINISSI

Στην φωτογραφία που παρατίθεται αποτυπώνονται όλα αυτά τα συναισθήματα. Το φόντο πίσω από τις σφιγμένες γροθιές του Γιώργου Μπαρτζώκα μοιάζει βγαλμένο από πίνακα.

Πιο δεξιά από όλους στο πλάνο, ο Sports Director της ομάδας, Χρήστος Μπαφές, προσπαθεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά του και τον κόσμο. Δίπλα του, οι δύο άμεσοι βοηθοί του Γιώργου Μπαρτζώκα: Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Μποζίκας, σε έκσταση.

Το χαμόγελο του Λίβιο Ζαν-Σαρλ - ενός παίκτη που δεν έπαιξε στο Game 5 - δίπλα σε αυτό του Μποζίκα τα λέει όλα για το κλίμα της ομάδας. Αριστερά - στο πλάνο - από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Μιχάλης Λούντζης, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Κώστας Παπανικολάου. Τέρμα αριστερά, ένας ακόμα εκ των ασίσταντ της ομάδας, ο Μάικ Καλαβρός.

Ο Ολυμπιακός είναι στο Final Four. Η λύτρωση είναι γεγονός. Και καμία φωτογραφία δεν περιγράφει καλύτερα αυτό που έγινε από αυτή του πάγκου των "ερυθρόλευκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ