ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ στον Μίτσιτς, στην λίστα της και ο Νέντοβιτς"

Ο Βασίλιε Μίτσιτς της Εφές
Ο Βασίλιε Μίτσιτς της Εφές EUROKINISSI

Ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι από τους πρώτους και κύριους στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης, εν όψει της νέας σεζόν, με την "Βασίλισσα" να ετοιμάζεται να προσφέρει το ποσό των 2.500.000 ευρώ, προκειμένου να τον αποκτήσει. Ψηλά στην λίστα και ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από την προφορική συμφωνία της με τον Πάμπλο Λάσο, δείχνει έτοιμη να κινηθεί και για παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον γκαρντ της Αναντολού Εφές, Βασίλιε Μίτσιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzart Sport, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θέλει να απαντήσει με τον τρόπο της στην πολύ σημαντική προσθήκη τρης Μπαρτσελόνα (αυτή του Πάου Γκασόλ), κάνοντας ένα βασιλικό "μπαμ", με τον Βασίλιε Μίτσιτς να είναι από τα ονόματα που οι Μαδριλένοι θέλουν σαν τρελοί να εντάξουν στο ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Ρεάλ, αναμένεται να κάνουν τα πάντα για την απόκτησή του, ετοιμάζοντας να δώσει έως και 2.500.000 ευρώ, ενώ ο μοναδικός κίνδυνος είναι οι σειρήνες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Μίτσιτς δεν είναι ο μόνος, καθώς εξίσουν ψηλά στην λίστα των Μαδριλένων, είναι και ο άσος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ήταν στόχος της "Βασίλισσας" από τότε που "έλαμψε" στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ