ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε 4 λάθη απέναντι στη Μπάγερν, ένα σε κάθε περίοδο

Ο μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τρέι Τόμπκινς
Ο μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τρέι Τόμπκινς EUROKINISSI

Απίθανη επίδοση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έκανε μόλις τέσσερα λάθη απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, ένα σε κάθε περίοδο της αναμέτρησης.

Δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν 2020/21 όπως θα ήθελε, δεν παίζει λαμπερό, φαντασμαγορικό, αποτελεσματικό μπάσκετ, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε το βράδυ της Πέμπτης (29/10) ότι στην καλή βραδιά της μπορεί να κάνει θαύματα. Όχι γιατί νίκησε τη Μπάγερν Μονάχου, ούτε επειδή σκόραρε 100 πόντους, αλλά γιατί μοίρασε 23 ασίστ για μόλις τέσσερα λάθη!

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο έκαναν ένα λάθος στην πρώτη, ένα λάθος στη δεύτερη, ένα λάθος στην τρίτη και ένα λάθος στην τέταρτη περίοδο, με τον Τρέι Τόμπκινς να έχει δύο και τους Νικολάς Λαπροβίτολα - Ουσμάν Γκαρούμπα από ένα. Ο Φακούντο Καμπάσο είχε έξι ασίστ χωρίς λάθος σε 17:50, ο Σέρχιο Γιουλ είχε 14 πόντους χωρίς λάθος σε 11:30, ο Αλμπέρτο Αλμπάλντε έγραψε 10 πόντους από 4/4 δίποντα χωρίς λάθος και αυτά τα συνολικά τέσσερα λάθη συνιστούν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της Ρεάλ στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague.

Για την ιστορία, το ρεκόρ των Μαδριλένων είναι τα δύο λάθη που έκαναν το βράδυ της 20ης Μαρτίου του 2014 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (93-79), όταν ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν ο μόνος που "πούλησε" μπάλες απέναντι στους Ρώσους των 18 ασίστ και των 13 λαθών.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ