ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει για... μπούσουλα τη σειρά με τον Παναθηναϊκό

Ο Ρούντι με τον Κάρολ στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό
Ο Ρούντι με τον Κάρολ στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να επιστρέψει από το -27 του Game 1 απέναντι στην Αναντολού Εφές και να πάρει το break. Μπούσουλας της "Βασίλισσας" ό,τι έγινε πριν από τρία χρόνια, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το βράδυ της Τρίτης 20 Απριλίου, η Αναντολού Εφές υποχρέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μία από τις πιο βαριές ήττες της σύγχρονης ιστορίας της. Το -27 στο Game 1 της σειράς των playoffs μόνο κολακευτικό δεν ήταν για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία είδε -μέσα σε όλα- τον Έντι Ταβάρες να παίζει μόλις 22'19'' λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

Όπως και να έχει, μέσα σε δύο μέρες οι παίκτες της "Βασίλισσας" καλούνται να ανασυνταχθούν και να αλλάξουν άρδην την εικόνα τους, προκειμένου να κάνουν το break στο Sinan Erdem Dome και να πάρουν αυτοί το πάνω χέρι στη σειρά.

Πόσο εύκολο είναι; Καθόλου! Πλην όμως, έχουν για... μπούσουλα όσα έγιναν πριν από τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Τότε, που οι πράσινοι ισοπέδωσαν την ισπανική ομάδα στο Game 1 με +28 (95-67), την είδαν όμως να φεύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ δύο βράδια αργότερα (82-89) και μαζί να κάνει άνω κάτω τη σειρά -εν συνεχεία η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο για το Final Four, κι εν τέλει κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο στο Βελιγράδι.

Οι συνθήκες των δύο σειρών είναι πολύ διαφορετικές βέβαια, δεδομένου ότι εδώ και καιρό η Αναντολού Εφές μοιάζει να είναι ένα επίπεδο πάνω. Το απέδειξε κιόλας στη μεταξύ τους μονομαχία για τη regular season το βράδυ της 30ής Μαρτίου, όταν κέρδισε στο WiZink Center με το εντυπωσιακό +25 (83-108).

Αυτό όμως, δεν αποτρέπει τη Ρεάλ Μαδρίτης από το να πιστεύει ακράδαντα πως στο Sinan Erdem Dome μπορεί να επαναλάβει τον άθλο του ΟΑΚΑ. Κάτι που έσπευσε να καταδείξει με το video που ανέβηκε στα social media της, λίγες ώρες πριν από το δεύτερο συναπάντημα με την Αναντολού Εφές.

"Τη σεζόν 2017/18, η ομάδα μας ξεκίνησε τα playoffs με ήττα..." ήταν το λακωνικό μήνυμα που συνόδευε το video με μερικές από τις καλύτερες φάσεις εκείνης της σειράς.

Θα το ξανακάνει η "Βασίλισσα";

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ