ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ ενημέρωσε τον Λάσο ότι δεν θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας, σύμφωνα με τη Marca

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο INTIME

Βόμβα από την Ρεάλ, η οποία σύμφωνα με την "Marca" ενημέρωσε τον Παμπλο Λάσο ότι δεν θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας από την νέα σεζόν λόγω του προβλήματος υγείας του και την θέση του θα πάρει ο Τσους Ματέο.

Οι πληροφορίες ότι η σχέση της Ρεάλ με τον Πάμπλο Λάσο περνούσε κρίση φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με την "Marca", οι Μαδριλένοι ενημέρωσαν τον Βάσκο τεχνικό ότι την νέα σεζόν θα πορευτούν με τον Τσους Ματέο στον πάγκο λόγω του προβλήματος υγείας του Λάσο.

Ο σπουδαίος τεχνικός είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά την διάρκεια των playoffs. Έκτοτε οι Μαδριλένοι έκαναν σαφές ότι για αυτούς αποτελεί προτεραιότητα η υγεία του, φτάνοντας σύμφωνα με δημοσιεύματα να του προτείνουν ακόμα και να τον πληρώνουν για έναν χρόνο για να μείνει μακριά από τους πάγκους, με τον ίδιο να αρνείται αυτή την πρόταση.

Την ίδια στιγμή ωστόσο ήταν κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν βρίσκονταν στο καλύτερο σημείο τον τελευταίο καιρό. Κι αυτό γιατί οι οι μεν Μαδριλένοι χρέωσαν στον Βάσκο τεχνικό τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα του Τομά Ερτέλ - και κυρίως το γεγονός ότι δεν τον χρησιμοποίησε στον τελικό της EuroLeague μετά τον τραυματισμό του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στον ημιτελικό - το δε περιβάλλον του Λάσο να έχει εκνευριστεί από το πώς χειρίστηκε η Ρεάλ το θέμα του προβλήματος υγείας του, αφού το δημοσίευσε πριν ακόμα το μάθουν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Όπως γίνεται σαφές πάντως, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η είδηση τότε θα πρόκειται για ένα τέλος εποχής για την Ρεάλ, αφού ο Λάσο καθόταν στον πάγκο της από το 2011, κατακτώντας μεταξύ άλλων 6 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 6 Super Cup και δύο EuroLeague.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ