ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν ανακοίνωσε πόσα εισιτήρια διαρκείας πούλησε και σόκαρε με ρεκόρ τη EuroLeague

Η Παρτίζαν ανακοίνωσε πόσα εισιτήρια διαρκείας πούλησε και σόκαρε με ρεκόρ τη EuroLeague
EUROKINISSI

Πενταψήφιο αριθμό εισιτήριων διαρκείας διέθεσε η Παρτίζαν, που κάνει ήδη πάταγο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τρομάζει τους αντιπάλους της στη EuroLeague.

Λίγο η επιστροφή στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, στη EuroLeague, λίγο η παρουσία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο, λίγο οι καλές μεταγραφές, έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο της Παρτίζαν που ενημέρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) για τον τελικό αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκαν για τη σεζόν 2022/23 (σε τιμές 100 και 150 ευρώ τα περισσότερα).

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Σέρβους οι οπαδοί του συλλόγου αγόρασαν 11.500 πακέτα για τους αγώνες όλης της περιόδου, αριθμός διπλάσιος από τα σχεδόν 5.500 που έχει διαθέσει για παράδειγμα ο Ολυμπιακός. Συγκλονιστικό νούμερο, ρεκόρ στην ιστορία της EuroLeague, για έναν πραγματικά ιστορικό σύλλογο που θέλει να πρωταγωνιστήσει μετά από πολλά χρόνια παίζοντας στη Stark Arena καθώς η Χάλα Πιονίρ χωράει μόλις οκτώ χιλιάδες θεατές.

Αν και ο Ομπράντοβιτς είναι ο σταρ, η Παρτίζαν έχει εξαιρετικό ρόστερ με τους Αλέκσα Αβράμοβιτς, Τζέιμς Νάναλι, Ντανίλο Άντζουσιτς, Γιαμ Μαντάρ, Κέβιν Πάντερ, Άλεν Σμάιλαγκιτς, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντάντε Έξουμ, Τρίσταν Βούκτσεβιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς, Ζακ ΛεΝτέι, Μπάλσα Κοπρίβιτσα, Ματίας Λεσόρ, ενώ θέλει και τον Φακούντο Καμπάσο που είναι πλέον έτοιμος να γυρίσει στην Ευρώπη.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ