ROLAND GARROS

Η Paris Basketball θα δώσει αγώνα στο κεντρικό κορτ του Roland Garros

Το Philippe Chatrier στο Roland Garros
Το Philippe Chatrier στο Roland Garros 2020 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Οι φίλοι της Paris Basketball θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας στο κεντρικό κορτ του Roland Garros.

Αγώνα μπάσκετ θα φιλοξενήσει το Philippe-Chatrier. Το κεντρικό κορτ του Roland Garros θα υποδεχθεί αναμέτρηση της Paris Basketball, η οποία ανακοίνωσε και το σχετικό γεγονός.

Η αντίπαλος της γαλλικής ομάδας δεν έχει γίνει γνωστή και θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο. Αντίθετα, είναι ξεκάθαρο ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου. Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν πριν από σχεδόν 80 χρόνια, ενώ το κεντρικό κορτ του γαλλικού όπεν είχε χρησιμοποιηθεί ακόμα και για τον τελικό του γαλλικού πρωταθλήματος μπάσκετ το 1947.

Έκτοτε έχει φιλοξενήσει και άλλα αθλήματα, όπως για παράδειγμα αγώνες πυγμαχίας, αλλά όχι μπάσκετ. Κάτι που θα συμβεί φυσικά μετά τις απαραίτητες αλλαγές και την προσθήκη παρκέ. Για τις ανάγκες του αγώνα θα κλείσει η οροφή, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα κυκλοφορήσουν περίπου 10.000 εισιτήρια.

Θυμίζουμε πως η Παρί μπήκε στην αγκαλιά της EuroLeague και θα συμμετάσχει τη σεζόν 2022/23 στο EuroCup, με την διοργανώτρια Αρχή να προχωρά στην σχετική ενημέρωση το μεσημέρι της Τετάρτης (16/6). Το Παρίσι θεωρείται μία από τις πολύ καλές και μεγάλες αγορές στο μπάσκετ, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν στην EuroLeague βάζοντας την Παρί στην οικογένειά της.

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ