ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Η ομιλία του Αταμάν στους παίκτες της Αναντολού Εφές μετά την κατάκτηση της EuroLeague: "Σας το είχα πει ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη"

Ο Έργκιν Αταμάν στον πάγκο της Αναντολού Εφές
Ο Έργκιν Αταμάν στον πάγκο της Αναντολού Εφές EUROKINISSI

Η Αναντολού Εφές ανέβασε ένα VIDEO με την ομιλία του Εργκίν Αταμάν στους παίκτες της Αναντολού Εφές μετά την κατάκτηση της EuroLeague, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τους είχε πει από την αρχή της σεζόν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι πάντα λαλίστατος, όπως λαλίστατος ήταν και στην αποκλειστική συνέντευξή του στο SPORT24. Απολύτως λογικά, είπε ωραία πράγματα και στους παίκτες της Αναντολού Εφές στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση της EuroLeague από την Αναντολού Εφές.

Με την ομάδα του να έχει κατακτήσει πριν μερικές στιγμές το πολυπόθητο τρόπαιο, ο Τούρκος τεχνικός έδωσε μία σύντομη, αλλά όμορφη ομιλία, με την τουρκική ομάδα να δημοσιεύει σήμερα το σχετικό VIDEO.

Αναλυτικά ο Εργκίν Αταμάν είπε στους παίκτες του: "Όλη η χώρα, όλοι οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι. Σας ευχαριστώ όλους. Το αξίζαμε αυτό. Το συζητάμε εδώ και δύο χρόνια και τώρα τα καταφέραμε. Σας είχα πει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πήραμε το τρόπαιο".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ