ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Η Μπασκόνια θα πληρώσει για τον Ράντεμπο που έχει ανακοινώσει η Τενερίφη

Η Μπασκόνια θα πληρώσει για τον Ράντεμπο που έχει ανακοινώσει η Τενερίφη

Πόιντ γκαρντ που έχει ήδη υπογράψει σε άλλη ομάδα γλυκοκοιτάζει η Μπασκόνια και σκοπεύει να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του. Για τα μάτια του 25χρονου Αμερικανού Τζόνα Ράντεμπο, που έχει ανακοινωθεί από την Τενερίφη, όλα αυτά.

Στις 30/6 η Τενερίφη ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού Τζόνα Ράντεμπο. Μόνο που είναι πολύ πιθανό πια ο 25χρονος πόιντ γκαρντ (1.91) όχι μόνο να μην παίξει ποτέ γι' αυτήν, αλλά να 'ναι και αντίπαλός της στη Liga Endesa, με δεδομένο πως η Μπασκόνια ενδιαφέρεται σοβαρά.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που πηγάζουν από τη Χώρα των Βάσκων, η ομάδα της Βιτόρια δεν πρόκειται να λογαριάσει τα 60.000 ευρώ που προβλέπονται στο συμβόλαιο του Ράντεμπο ως ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα που ανήκει στην ελίτ της EuroLeague.

Ο Ράντεμπο, με διαβατήριο Μαυροβουνίου, προέρχεται από μια σεζόν με 14.8 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 1.7 κλεψίματα στη γερμανική λίγκα ως παίκτης της Λούντβινγκσμπουργκ. Στο BCL είχε 13.7 πόντους (11ος σκόρερ της διοργάνωσης) με 5.8 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ