ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα συζητά επέκταση συμβολαίου με τον Αμπρινες, αλλά με μειωμένες αποδοχές

Ο Αμπρίνες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα για την EuroLeague 2020/21
Ο Αμπρίνες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Άλεξ Αμπρίνες για επέκταση του συμβολαίου του, προτείνοντάς του ωστόσο μειωμένες αποδοχές.

Η Μπαρτσελόνα κάνει ήδη τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν. Την ίδια στιγμή λοιπόν που φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Βίκτορ Κλαβέρ ότι δεν υπολογίζεται, ξεκίνησε συζητήσεις με τον Άλεξ Αμπρίνες για επέκταση του συμβολαίου του, αλλά από διαφορετική βάση.

Οι Καταλανοί έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιο του Αμπρίνες για την νέα σεζόν. Σύμφωνα ωστόσο με την "Mundo Deportivo" δεν σκοπεύουν να το κάνουν άμεσα, αφού το συμβόλαιό του είναι αρκετά μεγάλο για τα νέα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, αφού προέβλεπε διπλασιασμό των φετινών του αποδοχών. Για αυτό ακριβώς του έχουν προτείνει να ξεκινήσουν συζητήσεις από μηδενική βάση για πολυετές συμβόλαιο, αλλά με χαμηλότερες αποδοχές από αυτές που προβλέπει το συμβόλαιο που έχει τώρα.

Με βάση αυτά που αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Αμπρίνες δείχνει θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, αντιλαμβανόμενος και τις ιδιαιτερότητες λόγω της έξαρσης του κορονοϊού που άλλαξε τα οικονομικά δεδομένα σε όλο τον κόσμο. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ