ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα κοιτάζει και τον Μοερμάν από Αναντολού Εφές

Ο Αντριέν Μοερμάν με την φανέλα της Αναντολού Εφές σε αγώνα με τον Ολυμπιακό
Ο Αντριέν Μοερμάν με την φανέλα της Αναντολού Εφές σε αγώνα με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα δεν σκοπεύει να μείνει στην κίνηση που έκανε για τον Σερτάκ Σανλί της Αναντολού Εφές, αφού εξετάζει και τον Αντριέν Μοερμάν, ο οποίος φόρεσε την φανέλα των Καταλανών την σεζόν 2017/18.

Ο Αντριέν Μοερμάν (33 χρονών, 2.02 μέτρα) είχε ένα μάλλον αποτυχημένο πέρασμα από την Μπαρτσελόνα την σεζόν 2017/18. Αυτό ωστόσο δεν εμποδίζει τους Καταλανούς να σκέφτονται την επιστροφή του, σύμφωνα τουλάχιστον με την γαλλική ιστοσελίδα bebasket.fr.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι Καταλανοί σκοπεύουν να μην μείνουν μόνο στην (διαφαινόμενη) "αρπαγή" του Σερτάκ Σανλί από την Αναντολού Εφες, αφού εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μοερμάν. Δεδομένου ότι από το υπάρχον ρόστερ οι μόνοι ψηλοί της ομάδας που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και θεωρούνται "σίγουροι" είναι οι Νίκολα Μίροτιτς και Μπράντον Ντέιβις, γίνεται σαφές ότι η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο ότι θα ψάξει τόσο για έναν πάουερ φόργουορντ όσο και έναν σέντερ, κάτι που ενδεχομένως να εξηγεί αυτές τις σκέψεις. Το θέμα είναι βέβαια τι σκέψεις κάνει και ο Μοερμάν.

Την φετινή σεζόν ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ είχε 6.4 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο με 34.3% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague με την φανέλα της Αναντολού Εφές, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στην θέση του πάουερ φόργουορντ με τον Κρις Σίνγκλετον.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ