ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Μπανταλόνα γκρινιάζει για την διαιτησία με Ρεάλ: "Ο Ταβάρες έχει μηδέν φάουλ σε 80 λεπτά"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  / FINAL-4 /  /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / / FINAL-4 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο προπονητής της Μπανταλόνα, Κάρλες Ντουράν, ξέσπασε εναντίον των διαιτητών μετά την ήττα των Καταλανών από την Ρεάλ στο Game 2 των ημιτελικών, αναφέροντας ότι ο Έντι Ταβάρες δεν έχει ακόμα χρεωθεί με φάουλ στην σειρά.

Η Ρεάλ επιβλήθηκε με 90-73 της Μπανταλόνα στο Game 2 των ημιτελικών στην Μαδρίτη και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά, η οποία μεταφέρεται στην έδρα των Καταλανών για τα 2 επόμενα παιχνίδια. Ο αγώνας όμως είχε και... τρίτο μέρος, με τον Κάρλες Ντουράν να τα βάζει ανοιχτά με την διαιτησία.

Ο τεχνικός της Μπανταλόνα σχολίασε την μία τεχνική ποινή που δέχθηκε ο Άντε Τόμιτς, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Έντι Ταβάρες δεν έχει χρεωθεί ακόμα με φάουλ.

"Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι με τις αποφάσεις των διαιτητών προς το τέλος του αγώνα και πρέπει να μάθουμε από αυτό" δήλωσε αρχικά ο Ντουράν, για να προσθέσει: "Είναι προφανές ότι δεν έχουμε κερδίσει το ίδιο επίπεδο σεβασμού με την Ρεάλ. Η ελπίδα μου είναι ότι θα το αλλάξουμε αυτό στο επόμενο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν παίζουμε απλώς κόντρα στην Ρεάλ, βρισκόμαστε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Ντουράν απλώς... απασφάλισε: "Ένας από τους παίκτες-κλειδιά μας, ο Άντε Τόμιτς, χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, όταν ήταν ξεκάθαρο ότι του είχε γίνει φάουλ νωρίτερα. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια δεν έχουμε πάρει τον σεβασμό που έχει η Ρεάλ. Με εκνευρίζει το γεγονός ότι ενώ ο Τόμιτς έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Ταβάρες έχει μηδέν φάουλ σε 80 λεπτά".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ