ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν κέρδισε με 67 πόντους και 18% στα τρίποντα

Ο Πολ Τσίπσερ της Μπάγερν
Ο Πολ Τσίπσερ της Μπάγερν ©FCBAYERNBASKETBALL

Σ' ένα παιχνίδι με πολύ χαμηλό σκορ και άσχημα ποσοστά η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βίρτσμπουργκ και σφράγισε την παρουσία της στα playoffs της Bundesliga.

Η Μπάγερν διάγει μια επίπεδη σεζόν χωρίς πολλές συγκινήσεις ως τώρα. Έχοντας ήδη μείνει εκτός playoffs στην EuroLeague, αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο εγχώριος τίτλος προκειμένου να πανηγυρίσει το νταμπλ.

Μόνο που κι εκεί η εικόνα της παρουσιάζει κενά. Τη Δευτέρα ναι μεν επικράτησε 67-49 της Βίρτσμουργκ εκτός έδρας, αλλά η επίθεσή της ήταν δυσλειτουργική. Χαρακτηριστικό το 18% από το τρίποντο με 4/22 πίσω τη γραμμή των 6μ75, με τον Πολ Τσίπσερ να σώζει τα προσχήματα χάρη στα δικά του 2/5.

Τουλάχιστον κράτησε την αντίπαλό της πολύ χαμηλά και δεν της επέτρεψε να την απειλήσει ουσιαστικά μετά το 40-21 στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Κατάκτησε έτσι την 21η νίκη της σε 27 αγωνιστικές, παραμένοντας όμως αρκετά πίσω από Άλμπα και Βόννη που οδηγούν την κούρσα με 25-2. Το θετικό της υπόθεσης ότι σφράγισε τυπικά την παρουσία της στα playoffs, χωρίς να σημαίνει πως ήταν κάτι που είχε τεθεί σε αμφιβολία.

Οι πόντοι της Μπάγερν: Γκιφάι 13 (1/5 τρίποντα), Τσίταμ 13 (10 ριμπάουντ), Γιάραμαζ 9 (1 τρίποντο), Γκιλέσπι 8 (7 ριμπάουντ), Λούτσιτς 7, Ομπστ 6, Τσίπσερ 6 (2/5 τρίποντα), Μπόνγκα 4, Γουάιλερ-Μπαμπ 1, Γουόλντεν, Βίμπεργκ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ