EUROLEAGUE

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μείωσε τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ζόρντι Μπερτομέου

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μακάμπι
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μακάμπι PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Το σενάριο να διαδεχθεί ο Ντέιβιντ Φέντερμαν τον Ζόρντι Μπερτομέου, διαψεύσθηκε με έντονο τρόπο από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το απόγευμα της Πέμπτης.

Η αλλαγή σελίδας στη EuroLeague πλησιάζει. Ο Ζόρντι Μπερτομέου ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον ρόλο του, μια απόφαση που είχε ήδη παρθεί από τις ομάδες-μετόχους της διοργάνωσης, τα ονόματα που ακούγονται για να την διάδοχη κατάσταση είναι συγκεκριμένα, από αυτά όμως πρέπει πλέον να αφαιρεθεί εκείνο του Ντέιβιντ Φέντερμαν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με tweet που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (26/5), ενημέρωσε πως "οι φήμες είναι 100% αναληθείς" και ξεκαθάρισε πως ο συνιδιοκτήτης της ομάδας του Ισραήλ δεν πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Το ξεκαθάρισε με τρόπο που μάλλον δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και κάπως έτσι συνεχίζεται η αναζήτηση για τον νέο εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague με τα ονόματα των Μάρκο Πέσιτς (GM της Μπάγερν), Παούλιους Μοτιεγιούνας (GM της Ζάλγκιρις), Χεσούς Μπουένο (αντιπρόεδρος ΝΒΑ Europe) Ντέγιαν Μποντιρόγκα να ακούγονται συνεχώς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ