ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτιαξε εκπληκτικό promo video για το Game 3 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτιαξε εκπληκτικό promo video για το Game 3 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ένα εκπληκτικό promo video για το Game 3 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης δημιούργησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ανυπομονησία τόσο του κόσμου όσο και της ομάδας να είναι μεγάλη για το άρκως σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Στους ρυθμούς του Game 3 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης κινείται η Μακάμπι και το Τελ Αβίβ (26/4, 21:05, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) με τους φιλάθλους της "ομάδας του λαού" να ανυπομονούν για το τρίτο και κρίσιμο παιχνίδι της σειράς. Η Μακάμπι θέλησε να προμοτάρει το παιχνίδι όσο καλύτερα γίνεται και γι αυτό δημιούργησε και δημοσίευσε ένα εκπληκτικό promo video που έβαλε τους φιλάθλους και την πόλη στο κλίμα του αγώνα.

Θυμίζουμε πως η Μακάμπι έχει ανακοινώσει sold out πριν μάθει την αντίπαλό της στα playoffs, με τον κόσμο της να δίνει βροντερό παρών για να στηρίξει την ομάδα. Στο video παρουσιάζονται πλάνα από την πόλη και το γήπεδο, τους φιλάθλους και το κλίμα που επικρατεί στα εντός έδρας παιχνίδια με την ανυπομονησία να είναι μεγάλη.

Η Μακάμπι άλλωστε βρίσκεται "με την πλάτη στον τοίχο" καθώς οι Ισπανοί προηγούνται με 2-0 στη σειρά και θέλουν μόλις μία νίκη για να πάνε στο Final Four. Συνεπώς, η ομάδα από το Ισραήλ χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της περισσότερο από ποτέ.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ