ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ

Η Κυβέρνηση της Καταλονίας θα τιμήσει τον Πάου Γκασόλ με τον "Σταυρό του Αγίου Γεωργίου"

Ο Πάου Γκασόλ σε βραβεία στην Ισπανία
Ο Πάου Γκασόλ σε βραβεία στην Ισπανία 2015 ABRAHAM CARO MARIN/AP PHOTO

Με την υψηλότερη διάκριση της Καταλονίας, τον "Σταυρό του Αγίου Γεωργίου" θα βραβεύσει η Κυβέρνηση τον άλλοτε NBAer και πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Πάου Γκασόλ.

Μεγάλη στιγμή για τον Πάου Γκασόλ καθώς η Κυβέρνηση της Καταλονίας θα τον τιμήσει με την υψηλότερη διάκριση της χώρας, τον "Σταυρό του Αγίου Γεωργίου" (Sant Jordi Cross), όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για μία υψίστης σημασίας διάκριση που περιορισμένος αριθμός σημαντικών ανθρώπων λαμβάνει αυτό το βραβείο από την Καταλανική Κυβέρνηση.

Ο σπουδαίος Ισπανός, που αποσύρθηκε από τα παρκέ στα μέσα του 2021 έχει γράψει μεγάλη ιστορία τόσο στα παρκέ του ΝΒΑ με πολυετή θητεία, όσο και με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας με την οποία έχει κατακτήσει 11 μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου στη Barbera del Valles, ενώ το ίδιο βραβείο θα λάβει και η Αλέξια Πουτέγιας, η αθλήτρια του ποδοσφαίρου που κατέκτησε τη χρυσή μπάλα στην τελετή που έγινε τη Δευτέρα στο Παρίσι.

TAGS ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ