ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Η Κομητεία του Λος Άντζελες θέλει να υποχρεώσει την Βανέσα Μπράιαντ σε ψυχιατρικές εξετάσεις

Η Βανέσσα Μπράιαντ
Η Βανέσσα Μπράιαντ 2020 MARCIO JOSE SANCHEZ/AP PHOTO

Την ψυχιατρική εξέταση της Βανέσα Μπράιαντ επιθυμεί η Κομητεία του Λος Άντζελες, έπειτα από τη μήνυση που είχε καταθέσει η γυναίκα του Κόμπι για τις φωτογραφίες από το σημείο του μοιραίου δυστυχήματος.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Κομητείας του Λος Άντζελες και της Βανέσα Μπράιαντ συνεχίζεται σχετικά με τη μήνυση που είχε καταθέσει η γυναίκα του Κόμπι για τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από τη συντριβή του ελικοπτέρου που στέρησε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη τους Τζιάνα στις 26 Γενάρη του 2020.

Η Κομητεία του Λος Άντζελες ζητάει την ψυχιατρική εξέταση της Βανέσα Μπράιαντ προκειμένου να αποδείξει την "ανισορροπία" της γυναίκας του Κόμπι. Η Κομητεία πιστεύει πως οι φωτογραφίες από το δυστύχημα που βγήκαν στη δημοσιότητα προκάλεσαν ζημιά στην ψυχική υγεία της Βανέσα, ψάχνοντας άλλοθι για τη δικαστική αυτή διαμάχη.

Επιπλέον ο πρώην αρχηγός πυροσβεστικού τμήματος του Λος Άντζελες κατηγορεί την Βανέσα Μπράιαντ πως ψάχνει εκδίκηση μετά από την προβολή των εικόνων, μιας και ήταν από τα άτομα που βγήκαν σε διαθεσιμότητα έπειτα από την μήνυση της γυναίκας του Κόμπι.

Θυμίζουμε ότι η Βανέσα Μπράιαντ είχε καταθέσει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα που ήταν υπεύθυνο τον τόπο του δυστυχήματος, αφού τέσσερις αστυνομικοί - οι οποίοι τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα - απαθανάτισαν στιγμιότυπα που μοιράστηκαν κατόπιν, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε "επικίνδυνα χέρια".

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ