ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Η Βανέσα Μπράιαντ είχε προειδοποιήσει: "Τους παρακάλεσα να μην βγάλει κανείς φωτογραφίες και μου είπαν εντάξει"

Η Βανέσα Μπράιαντ
Η Βανέσα Μπράιαντ Ⓒ 2020 MARCIO JOSE SANCHEZ/ ASSOCIATED PRESS

Νέα στοιχεία αναδύονται στην επιφάνεια αναφορικά με τη μήνυση που έχει καταθέσει η Βανέσα Μπράιαντ κατά της Κομητείας του Λος Άντζελες με αφορμή τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από το σημείο που σκοτώθηκαν ο Κόμπι και η κόρη τους Τζιάνα.

Η υπόθεση μεταξύ της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα και της Κομητεία του Λος Άντζελες συνεχίζεται, καθώς βγήκε στο φως της δημοσιότητας η κατάθεση της πρώτης στις αρχές.

Η Βανέσα Μπράιαντ είχε καταθέσει μήνυση εξαιτίας της διαρροής των φωτογραφιών από τους αστυνομικούς και πυροσβέστες που είχαν σπεύσει στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαιναν ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ και η μικρή Τζιάνα στις 26 Ιανουαρίου του 2020. Σε συνέχεια της διαδικασίας, η Κομητεία του Λος Άντζελες ζήτησε την υποχρεωτική εξέταση της Βανέσα Μπράιαντ από ψυχιάτρους προκειμένου να ελεγχθεί αν έχει διαταραχθεί ψυχολογικά μετά τον τραγικό χαμό του συζύγου και της κόρης της.

Όπως αποκάλυψε η US Today, η Βανέσα Μπράιαντ υποστήριξε στην κατάθεσή της, πως μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του Κόμπι και της κόρης τους, παρακάλεσε τον Σερίφη που βρισκόταν στο σημείο να μην επιτρέψει σε οποιονδήποτε να τραβήξει φωτογραφίες από τον χώρο όπου κατέπεσε το ελικόπτερο και να "προστατεύσει" ως όφειλε την περιοχή. Κάτι για το οποίο ο επικεφαλής των αρχών τη διαβεβαίωσε ότι θα γίνει.

"Αν δεν μπορείτε να φέρετε πίσω τον άντρα μου και την κόρη μου, τότε διασφαλίστε ότι κανείς δεν θα βγάλει φωτογραφίες από το σημείο. Παρακαλώ προστατεύστε την περιοχή", ανέφερε ότι είχε ζητήσει η Βανέσα, με τον Σερίφη να της απαντά ότι "θα το κάνω". Τότε εκείνη τον παρακάλεσε να γίνει άμεσα: "Όχι, θέλω να κλείσετε τώρα το τηλέφωνο και να βεβαιωθείτε πως η περιοχή είναι ελεγμένη και ασφαλής", του είχε πει όπως η ίδια συμπλήρωσε.

Όπως παραδέχτηκε η Βανέσα Μπράιαντ, ο Σερίφης τής έκλεισε για λίγο το τηλέφωνο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν υπό έλεγχο. Όπως αποδείχθηκε από φωτογραφίες που διέρρευσαν, το πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η σύζυγος του αδικοχαμένου Κόμπι να προσφύγει δικαστικώς.

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ