MUNDOBASKET 2023

Η Ιταλία συνεχίζει να ελπίζει πως θα έχει τον Μπανκέρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, θα συναντηθεί με τον Ποτσέκο

Ο Πάολο Μπανκέρο
Ο Πάολο Μπανκέρο AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Στην Ιταλία έχουν διατηρήσει ακόμα ζωντανές τις ελπίδες τους ότι θα έχουν στο ρόστερ τους τον Πάολο Μπανκέρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, με τον Τζιάνι Πετρούτσι να δηλώνει ότι ο φόργουορντ των Μάτζικ θα συναντηθεί με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Στην Ιταλία δεν χάνουν το κουράγιο τους. Οι "ατζούρι" συνεχίζουν το ψηστήρι στον Πάολο Μπανκέρο και ελπίζουν ότι τελικά θα πει το πολυπόθητο "ναι" και θα ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζιάνι Πετρούτσι σε δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ενώ στην Ιταλία δεν ξέρουν ακόμα τι θα αποφασίσει ο σταρ των Μάτζικ, εξακολουθούν να κάνουν προσπάθειες. "Θα παίξει μαζί μας ο Μπανκέρο; Δεν ξέρω. Το ελπίζουμε. Αυτός διάλεξε να πάρει ιταλική υπηκοότητα, μετά όμως βρήκε ρούκι της χρονιάς στο NBA, οπότε δεν θα είναι εύκολο" δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, για να προσθέσει:

"Ο Μπανκέρο θα έρθει στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα λόγω μίας συμφωνίας που έχει κάνει με έναν χορηγό. Πιθανότατα θα συναντηθεί με τον κόουτς Ποτσέκο. Εγώ δεν θα είμαι στην συνάντηση, θα βρίσκομαι στο Τελ Αβίβ για το EuroBasket Γυναικών".

Την φετινή σεζόν ο Μπανκέρο είχε 20 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής στο NBA με την φανέλα των Μάτζικ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία κληρώθηκε στον 1' Ομιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο - που θα διεξαχθεί στην Μανίλα - μαζί με τις Φιλιππίνες, την Ανγκόλα και την Δομινικανή Δημοκρατία.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ