ΑΕΚ

Η FIBA δικαίωσε τους εκπροσώπους του Σαντ-Ρος στη διαμάχη με την ΑΕΚ

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος από στιγμιότυπο αγώνα του με την ΑΕΚ στη διάρκεια της σεζόν 2019/20
Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος από στιγμιότυπο αγώνα του με την ΑΕΚ στη διάρκεια της σεζόν 2019/20 EUROKINISSI

Οι εκπρόσωποι του Χάουαρντ Σαντ-Ρος προσέφυγαν στο BAT και κέρδισαν τη δικαστική τους διαμάχη με την ΚΑΕ ΑΕΚ που έχει ακόμη ένα ζήτημα να διευθετήσει, καθώς το ποσό φτάνει στις 60.000 ευρώ.

Δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο (BAT) οι εκπρόσωποι του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, στη διαμάχη τους με την ΚΑΕ ΑΕΚ, όπως προκύπτει από την μακροσκελή ενημέρωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της FIBA.

Οι Πάολο Τζουλιάνι - Ίμαν Σοκουοχιζαντέχ προσέφυγαν στο BAT τα agent fees των σεζόν 2019/20 και 2020/21, ζήτησαν το 20% από το ποσό που πλήρωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να αποκτήσει πέρυσι τον Ιανουάριο τον Κουβανό νυν παίκτη του Παναθηναϊκού και δικαιώθηκαν με την ΚΑΕ ΑΕΚ να καλείται να διευθετήσει ένα ακόμη ζήτημα όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα, με το ποσό να φτάνει τις 60.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες το BAT δημοσίευσε τη δικαστική νίκη του Βασίλη Καββαδά που έχει λαμβάνειν ένα ποσό μεγαλύτερο των 200.000 ευρώ, με την ΑΕΚ να έχει τρια ban μεταγραφών και αρκετές ακόμη ανοιχτές περιπτώσεις που την απασχολούν και θα την απασχολήσουν ακόμη περισσότερο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η FIBA δικαίωσε τους εκπροσώπους του Σαντ-Ρος στη διαμάχη με την ΑΕΚ

Δείτε εδώ τις 33 σελίδες της απόφασης του BAT

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ