ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Φενέρμπαχτσε χάνει τον Κάρσεν Έντουαρντς για το υπόλοιπο της σειράς με την Εφές

Ο Κάρσεν Έντουαρντς
Ο Κάρσεν Έντουαρντς FENERBAHCE.ORG

Στα πιτς, λόγω τραυματισμού, θα βρίσκεται τις επόμενες 2-3 εβδομάδες ο Κάρσεν Έντουαρντς, ο οποίος θα λείψει από τα επόμενα παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε στα playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος.

Τις υπηρεσίες του Κάρσεν Έντουαρντς, λόγω τραυματισμού, θα στερηθεί για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Λεβέντ Γιαβούζ.

Ως εκ τούτου, ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο υπόλοιπο της ημιτελικής σειράς με την Αναντολού Εφές (που βρίσκεται στο 1-1), ενώ θα χάσει και κάποια από τα παιχνίδια των τελικών, αν η Φενέρ πάρει την πρόκριση και βρεθεί να διεκδικεί το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Σε 20 παιχνίδια του TBSL ο Έντουαρντς έχει 13.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο. Αντίστοιχα, σε 34 παιχνίδια της EuroLeague ο 25χρονος περιφερειακός μέτρησε 8 πόντους, μαζί με 1.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 15'21" συμμετοχής.

Να σημειώσουμε πάντως πως ο Έντουαρντς δεν ήταν στην αποστολή της Φενέρ ούτε στα δύο πρώτα παιχνίδια με την Εφές. Ενδεχομένως, λοιπόν, το πρόβλημα τραυματισμού του να τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ