EUROLEAGUE

Η EuroLeague παραδέχθηκε ότι ο Μίροτιτς πάτησε εκτός γηπέδου πριν στείλει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στην παράταση

Η EuroLeague παραδέχθηκε ότι ο Μίροτιτς πάτησε εκτός γηπέδου πριν στείλει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στην παράταση
PRINTSCREEN

Η EuroLeague Basketball παραδέχθηκε με ανακοίνωσή της ότι οι διαιτητές υπέπεσαν σε ολέθριο λάθος στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Μπαρτσελόνα, αφού δεν είδαν ότι ο Νίκολα Μίροτιτς πάτησε την πλάγια γραμμή πριν στείλει το παιχνίδι στην παράταση με buzzer-beater τρίποντο.

Στην φράση "αλλοίωση αποτελέσματος", ο αγώνας του Ερυθρού Αστέρα με την Μπαρτσελόνα (νίκη των Καταλανών με 94-99 στην Σερβία) για την 16η αγωνιστική της EuroLeague ενδέχεται πλέον να είναι το πρώτο... ενεργό λινκ.

Σε ένα ξεκάθαρο "mea culpa" της EuroLeague Basketball, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε με ανακοίνωση ότι ο Νίκολα Μίροτιτς πάτησε την πλάγια γραμμή πριν ευστοχήσει στο buzzer-beater τρίποντο με το οποίο ισοφάρισε σε 84-84 να μένουν για το τέλος της τέταρτης περιόδου, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Με βάση την ανακοίνωση, οι διαιτητές έπρεπε να καταλογίσουν την παράβαση και να δώσουν την μπάλα στον Ερυθρό Αστέρα με 3.3 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε. Η διοργανώτρια αρχή δεν γνωστοποίησε αν θα προχωρήσει σε κάποια άλλη ενέργεια πέρα από το να παραδεχθεί το λάθος που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Θυμηθείτε το καλάθι του Μίροτιτς:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ