ΕΟΚ

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι θα δημοσιεύει πάντα τις αποφάσεις των Δ.Σ και Γ.Σ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ
Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ TOURETTE PHOTOGRAPHY

Πιστή στις αρχικές δεσμεύσεις της, η νέα διοίκηση της ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι για να εξασφαλιστεί η διαφάνεια θα αναρτά στην επίσημη ιστοσελίδα της όλες τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και του Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας.

Η ΕΟΚ έχει μπει σε μία νέα εποχή και αυτό φαίνεται σε κάθε κίνηση που κάνει, είτε μικρή είτε μεγάλη. Και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά, αφού γνωστοποίησε ότι πλέον θα δημοσιεύονται όλες οι αποφάσεις που θα παίρνονται στις Γενικές Συνελεύσεις και τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τηρώντας τους βασικούς κανόνες χρηστής διακυβέρνησης ως προς την διαφάνεια, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ξεκινάει να αναρτά στην ιστοσελίδα της, τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων της και του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Να επισημανθεί πως η δημοσιοποίηση των αποφάσεων των ΓΣ και του ΔΣ αποτελούν βασικό κριτήριο διακυβέρνησης του συστήματος αξιολόγησης των αθλητικών ομοσπονδιών ΧΙΛΩΝ, το οποίο συνδέεται με τις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων αναρτώνται ΕΔΩ.

Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου αναρτώνται ΕΔΩ"

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ