ΕΟΚ

Η ΕΟΚ επισημοποίησε την αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και των προπονήσεων στην Α2 Ανδρών

Το σήμα της ΕΟΚ όπως φαίνεται από μπάνερ στα γραφεία της Ομοσπονδίας
Το σήμα της ΕΟΚ EUROKINISSI

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε την αναστολή αγώνων στην Α1 Γυναικών, καθώς και των προπονήσεων σε Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών στις "κόκκινες" περιοχές λόγω κορονοϊού, ακολουθώντας την απόφαση της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει - ξανά - λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό λόγω της διασποράς του κορονοϊού, η Γ.Γ.Α αθλητισμού το επισημοποίησε με σημερινή (4/3) ανακοίνωση και ακολούθως ακολούθησε η ΕΟΚ.

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε ότι έπειτα από τις ανακοινώσεις που προηγήθηκαν, αναστέλλει το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών - που αναμενόταν να κάνει επανεκκίνηση στις 7 Μαρτίου - καθώς και τις προπονήσεις των ομάδων της Α1 Γυναικών και της Α2 Ανδρών που βρίσκονται σε "κόκκινες" περιοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι με βάση το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 843/03.03.2021 αναστέλλονται οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών μέχρι νεοτέρας.

Επίσης αναστέλλονται οι προπονήσεις των ομάδων της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών που ανήκουν στις περιοχές με επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο)".

Photo Credits: Eurokinisi

TAGS ΕΟΚ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ