Η ΕΟΚ ελπίζει ότι θα κάνει την 1η Σεπτεμβρίου τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÍÔÉÆÏÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

Την 1η Σεπτεμβρίου ελπίζουν οι παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πως θα προχωρήσουν στις κληρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων, σύμφωνα με σημερινή τους ανακοίνωση.

Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου ανακοίνωσε την ημέρα και την ώρα των κληρώσεων για τα εθνικά πρωταθλήματα (Πέμπτη 20/8). Μία μέρα μετά, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε για την αναβολή της διαδικασίας και σήμερα με νέα της ανακοίνωση εξήγησε πως ελπίζει για την διεξαγωγή των κληρώσεων την 1η Σεπτεμβρίου.

" Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τη δεδομένη χρονική περίοδο στη χώρα μας εξαιτίας του κορονοϊού, αποφασίστηκε οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών να πραγματοποιηθούν την 1Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με εκατοντάδες ομάδες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να περιμένουν και να μη μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους για τη σεζόν 2020/21.

SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.