ΕΟΚ

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε διαγωνισμό για το σύστημα led στο Ελλάδα - Λευκορωσία

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε διαγωνισμό για το σύστημα led στο Ελλάδα - Λευκορωσία
EUROKINISSI

Μία ημέρα μετά από την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων της Promo Sport, η ΕΟΚ ανακοίνωσε διαγωνισμό για το σύστημα led στον αγώνα της Ελλάδας με την Λευκορωσία.

Λίγες ημέρες μετά από την απόφαση του Βαγγέλη Λιόλιου να γίνει έλεγχος από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές, προκειμένου να εξεταστεί πλήθος συμβάσεων που αφορά την προηγούμενη διοίκηση, η ΕΟΚ κάλεσε το απόγευμα της Τρίτης (16/11) κάθε ενδιαφερόμενο για το σύστημα led/smd στον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Λευκορωσία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης "προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει τα ανάλογα μέσα και τεχνογνωσία καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, για τη μίσθωση, εγκατάσταση και λειτουργία ηλεκτρονικού συστήματος προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων, τεχνολογίας LED/SMD μήκους το ελάχιστο 42 μέτρων, και ύψους το ελάχιστο 0,90 μέτρα, κατά τη διεξαγωγή του εντός έδρας επίσημου αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών την 28/11/2021 στη Θεσσαλονίκη. Η Ε.Ο.Κ. καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους έως την Παρασκευή 19/11/21 και ώρα 10:00".

Θυμίζουμε πως η εταιρεία που είχε αναλάβει τα συγκεκριμένα συστήματα, η Promo Sport, είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΟΚ, τα οποία απορρίφθηκαν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ, εδώ.

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ