EUROLEAGUE

Η ένταση Ιτούδη - Μπαρτζώκα στο 36' του ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός και η εξήγηση του προπονητή των Ρώσων

Η ένταση Ιτούδη - Μπαρτζώκα στο 36' του ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός και η εξήγηση του προπονητή των Ρώσων

Ιτούδης και Μπαρτζώκας αντάλλαξαν... απόψεις στο 36' του ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός, με τον πρώτο να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου πως δεν υπήρξε κάτι περισσότερο από παράπονα του δεύτερου προς την γραμματεία.

Μια αρκετά ασυνήθιστη εικόνα είδαν όσοι παρακολούθησαν το βράδυ της Παρασκευής (22/10) την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Στο 36' ο Τόμας Γουόκαπ χρεώθηκε με φάουλ στον Γουίλ Κλάιμπερν, στιγμή στην οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξερράγη. Ο Δημήτρης Ιτούδης απευθύνθηκε επίσης στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια ανταλλαγή... απόψεων ανάμεσά τους, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να είναι πολύ εκνευρισμένος και να κάνει χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια του. Γι' αυτό και τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή.

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ιτούδης ρωτήθηκε για το γεγονός και σχολίασε πως: "Νόμιζα ότι ο Μπαρτζώκας μου έλεγε κάτι, αλλά δεν άκουγα. Δεν ήταν προς εμένα. Νόμιζα ότι κάτι ήθελε να μου πει, αλλά όπως αντιλαμβάνομαι την κατάσταση, δεν υπήρξε κάτι. Πιθανότατα κάτι έλεγε στη γραμματεία".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ