EUROLEAGUE

Η ενδιαφέρουσα ιδέα του Ιτούδη για να εκτοξευθεί ο ανταγωνισμός για τα playoffs της EuroLeague

Η ενδιαφέρουσα ιδέα του Ιτούδη για να εκτοξευθεί ο ανταγωνισμός για τα playoffs της EuroLeague
FENERBAHCE.ORG

Περισσότερες ομάδες στο παιχνίδι των playoffs θέλει να δει ο Δημήτρης Ιτούδης, που δήλωσε ότι η EuroLeague πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του NBA.

Έχει μιλήσει πολλές φορές για την προτίμησή του σε σειρές playoffs μέχρι την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης και έχει εξηγήσει πόσο σημαντική μπορεί να αποδειχθεί η κατάργηση του Final Four, αυτή τη φορά όμως ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε και μια νέα διάσταση για το μέλλον της EuroLeague.

"Ζούμε μία πάρα πολύ ανταγωνιστική σεζόν, όμως αυτή είναι η EuroLeague. Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες της οκτάδας και στις τελευταίες της κατάταξης δείχνει όμως ότι η διοργάνωση δεν είναι δίκαιη. 18 σύλλογοι και μόνο οκτώ μπαίνουν στα playoffs. Την επόμενη χρονιά ίσως έχουμε 20 ομάδες, άρα τι θα γίνει; Θα στέλνουμε για πάντα 8 στα playoffs; Το NBA δημιούργησε το Play-In Tournament για να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων που θα παλεύουν στην κανονική περίοδο. Και ξέρετε ότι αυτά τα λέω από την εποχή που βρισκόμουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όταν ήμασταν σχεδόν πάντα στην κορυφή" ήταν τα λόγια του Ιτούδη στην ιστοσελίδα eurodevotion.com.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ