EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Εκατέρινμπουργκ έκανε το three-peat στην EuroLeague Women

Η Εκατέρινμπουργκ έκανε το three-peat στην EuroLeague Women
YOUTUBE

Η Εκατέρινμπουργκ κέρδισε την Αβενίδα στον τελικό της EuroLeague Women (78-68) και κατέκτησε το τρόπαιο για τρίτη σερί φορά. Έκτο τρόπαιο στην ιστορία της ρωσικής ομάδας.

Η Εκατέρινμπουργκ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που κουβαλούσε στη μονομαχία με την Αβενίδα, πήρε τη νίκη (78-68) και μαζί το τρόπαιο στην EuroLeague Women για τρίτη σερί σερί φορά -και τέταρτη σε πέντε σεζόν.

Η Έμα Μέσεμαν (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ) ήταν η πρώτη σκόρερ των νικητών, με την Μπρίτνεϊ Γκράινερ (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και την Τζονκέλ Τζόουνς (9 πόντοι, 11 ριμπάουντ) να κυριαρχούν επίσης κοντά στο καλάθι, την ώρα που η Κόρτνεϊ Βάντερσλουτ (12 πόντοι, 12 ασίστ) έκανε όλη τη δημιουργική δουλειά. Για τις ηττημένες, οι 29 πόντοι της Τίφανι Χέιζ δεν ήταν αρκετοί, αφού η ισπανική ομάδα τελείωσε τον αγώνα με 29.4% στα τρίποντα.

MVP του Final Four αναδείχθηκε η Μπριάνα Στιούαρτ, η οποία είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 λάθη, 1 κλέψιμο και 2 λάθη στον τελικό.

Αυτό είναι το έκτο τρόπαιο της EuroLeague Women που κατακτά η Εκατέρινμπουργκ, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι η απόλυτη κυρίαρχος της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ