ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Εφές ξεμπέρδεψε με την Καρσίγιακα και μπήκε στην τετράδα με αύρα Βελιγραδίου

Η Εφές ξεμπέρδεψε με την Καρσίγιακα και μπήκε στην τετράδα με αύρα Βελιγραδίου
ANADOLU EFES

Με φόρα από την κατάκτηση της EuroLeague στο Βελιγράδι και τη διατήρηση των κεκτημένων, η Εφές επιβλήθηκε 83-68 της Καρσίγιακα στην Πόλη εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα ημιτελικά της τουρκικής λίγκας.

Η Αναντολού Εφές κουβαλούσε την κούραση από τις μεγάλες μάχες στο Final Four του Βελιγραδίου, αλλά ταυτόχρονα την ποιότητα να νικήσει 83-68 την Καρσίγιακα, να φτάσει στο 2-1 χάρη στο αβαντάζ έδρας και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε ηττηθεί στη Σμύρνη πριν ταξιδέψει στη Σερβία, θέτοντας σε κίνδυνο την παρουσία της στη β' φάση των playoffs, αλλά στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι της σειράς επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της. Βέβαια δεν ήταν εφικτό για τον Αταμάν να δώσει ανάσες στους επιβαρυμένους παίκτες του. Ήταν αυτοί που στη διάρκεια του αγώνα έκαναν τη διαφορά, καθώς οι Μίτσιτς και Λάρκιν σκόραραν από 18 πόντους με 3/3 δίποντα και 7/11 τρίποντα!

Συνολικά η Εφές είχε 12 εύστοχα σουτ πίσω από τα 6μ75 και 23 ασίστ, καταβάλλοντας την αντίσταση μιας ομάδας που ούτως ή άλλως μακριά από την έδρα της έχανε τη δυναμική της.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ