ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η διπλή χαρά του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου το βράδυ της Παρασκευής

Η διπλή χαρά του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου το βράδυ της Παρασκευής

Το βραβείο Tanker Company of the Year για δεύτερη φορά κατέκτησε η Arcadia Shipping, η εταιρεία δεξαμενόπλοιων του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου που αφιέρωσαν αυτή την διάκριση στον πατέρα τους, Κωνσταντίνο.

Το βράδυ της Παρασκευής (3/12) ήταν ιδιαίτερο για τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς την ώρα που η ομάδα τους, ο Ολυμπιακός, επικρατούσε της Ούνικς στο Καζάν για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, η εταιρεία τους, η Arcadia Shipping, αναδεικνυόταν κορυφαία εταιρεία δεξαμενόπλοιων στην Ελλάδα για το 2021.

Η εταιρεία των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε το βραβείο Tanker Company of the Year για δεύτερη φορά και έγινε έτσι η πρώτη εταιρεία που κατάφερε κάτι τέτοιο, ένα επίτευγμα το οποίο είχε σημειώσει για πρώτη φορά το 2007.

Η Arcadia Shippind έχει υψωμένη σε όλα τα πλοία της την ελληνική σημαία, ενώ αυτά είναι επανδρωμένα με Έλληνες ναυτικούς. Θεωρείται πρωτοπόρος σε θέματα ασφάλειας για τα πληρώματα αλλά και στην λήψη μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος, στην ποιότητα και στην αριστεία στις επιδόσεις, ενώ έχει υποδειγματικό ιστορικό από επιθεωρήσεις του κράτους-λιμένα-Port Sate Control και από επιθεωρήσεις ναυλωτών.

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος αφιέρωσαν το βραβείο στην μνήμη του πατέρα τους, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, που πέθανε στις 24 του περασμένου Μαΐου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ