ΜΠΑΣΚΕΤ

Η διεύθυνση του ΣΕΦ παραχώρησε αίθουσα στο "Τζάμπολ Αγάπης"

Η διεύθυνση του ΣΕΦ παραχώρησε αίθουσα στο "Τζάμπολ Αγάπης"

Στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Τζάμπολ Αγάπης" παραχώρησε η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την Αίθουσα 10 των εγκαταστάσεων στο Νέο Φάληρο.

Την παραχώρηση της Αίθουσας 10 στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, "Τζάμπολ Αγάπης", ανακοίνωσε την Τετάρτη (12/10) η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο να ενισχύσει τη συμμετοχή στο μπάσκετ παιδιών που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν από τις 10 Οκτωβρίου και θα συνεχιστούν κάθε Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διεύθυνση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση της Αίθουσας 10 στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, με πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, με την επωνυμία «Τζάμπολ Αγάπης».

Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στην ενίσχυση της συμμετοχής στο μπάσκετ, παιδιών που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού και αναπτύσσει τη συνεκπαίδευση, ανθρώπων με Ειδικές Ικανότητες και ανθρώπων που διαθέτουν χαρακτηριστικά τυπικής ανάπτυξης.

Από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι πρώτες προπονήσεις οι οποίες θα φιλοξενούνται κάθε Σαββατοκύριακο σε σταθερό ωράριο, επιλύοντας ένα σημαντικό πρόβλημα των υπευθύνων της αξιέπαινης αυτής δράσης, αναφορικά με τον προγραμματισμό των προπονήσεων.

Τι είναι το «Τζάμπολ Αγάπης:

Το «Τζάμπολ Αγάπης» ξεκίνησε το 2016 ως προσαρμοσμένος αγώνας καλαθοσφαίρισης, για την ενίσχυση της συμμετοχής στο μπάσκετ, παιδιών που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού. Πλέον αποτελεί Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, με πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Το «Τζάμπολ Αγάπης» καταργεί τη διαφορετικότητα και ενώνει όλα τα παιδιά με μία μπάλα μπάσκετ.

Η δήλωση της Προέδρου του Σ.Ε.Φ. Κας Χριστίνας Τσιλιγκίρη:

«Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που πλέον φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας το «Τζάμπολ Αγάπης». Βασική προτεραιότητα της Διοίκησης μας αποτελεί η εύκολη προσβασιμότητα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, σε όλους και χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Η ευαισθησία μας σε θέματα που αναδεικνύουν την κοινωνική ευθύνη είναι δεδομένη και εκφράζεται με κάθε τρόπο καθώς στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε ανάλογη προσπάθεια. Το γεγονός ότι συμβάλουμε στην επίλυση ενός σημαντικού ζητήματος αναφορικά με τον προγραμματισμό και τη στέγαση των προπονήσεων των παιδιών, μας κάνει υπερήφανους και μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Το ΣΕΦ αλλάζει και… αγκαλιάζει τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ