ΙΩΝΙΚΟΣ

Χριστίνα Σκέντζιου: "Την ώρα του αγώνα μεταμορφώνομαι σε ένα άγριο πλάσμα, που πρέπει να το κλειδώσεις σε κλουβί"

Η Χριστίνια Σκέντζιου στη συνέντευξη στο OneMan
Η Χριστίνια Σκέντζιου στη συνέντευξη στο OneMan ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΟΓΛΟΥ - WATKINSON / 24MEDIA

Η πρόεδρος και CEO του Ιωνικού Νικαίας, Χριστίνα Σκέντζιου μίλησε στο OneMan για το μπάσκετ, την προεδρία της ομάδας αλλά και το τρελό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Η Χριστίνα Σκέντζιου, πρόεδρος και CEO του Ιωνικού Νικαίας, είναι η μοναδική γυναίκα πρόεδρος ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Stoiximan Basket League και στην Ευρώπη, σήμερα. Στη δεύτερή της χρονιά στα ηνία της ομάδας της Νίκαιας, η θέση της προέδρου είναι κάτι που ούτε εκείνη φανταζόταν ότι θα μπορούσε να γίνει.

Τελειομανής και θέλοντας να έχει τον απόλυτο έλεγχο, η Χριστίνα Σκέντζιου παραδέχεται πως την ώρα του αγώνα μεταμορφώνεται σε ένα άγριο πλάσμα που πρέπει να το κλειδώσεις σε κλουβί, όπως σχολίασε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο OneMan.

"Μεταμορφώνομαι σε ένα άλλο πλάσμα, που πρέπει να το κλειδώσεις με το που ξεκινά το παιχνίδι σε ένα κλουβί και να το αφήσεις ελεύθερο όταν τελειώσει. Ούτε ο αδερφός μου με αναγνωρίζει. Μία φορά ήρθε στο γήπεδο μαζί μου και δεν το επιχείρησε ξανά. Έπαθε σοκ γιατί φώναζα, έβριζα. Ειδικά όταν χάνουμε, τρελαίνομαι. Οι ήττες με αρρωσταίνουν. Δεν μπορώ να τις δεχτώ πώς να στο πω. Για μένα υπάρχει μόνο η νίκη".

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο OneΜan.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ