ΕΛΛΑΔΑ

Η χιουμοριστική φωτογραφία Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Μπακογιάννη για τα παιδιά τους

Ο Βασίλης Σπανούλης στο Προεδρικό Μέγαρο καλεσμένος της ΠτΔ για τα 47 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ο Βασίλης Σπανούλης στο Προεδρικό Μέγαρο EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τον Νίκο Ζήση για την εκδήλωση των 47 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, με τον Δήμαρχο Αθηναίων να δημοσιεύει μια χιουμοριστική φωτογραφία με τον Kill Bill που οι δυο άνδρες μετρούσαν τα παιδιά τους.

Στη λίστα των υψηλού συμβολισμού καλεσμένων για τη δεξίωση της 47ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα ήταν οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι δύο φίλοι, κουμπάροι και -μ' ελάχιστες ημέρες διαφορά- παλαίμαχοι παίκτες του μπάσκετ κλήθηκαν από την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/07).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περί 600 καλεσμένοι, ενώ ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία με τον Βασίλη Σπανούλη με ιδιαίτερα χιουμοριστικό χαρακτήρα που αφορούσε στα παιδιά τους.

"Δεν μετράμε τα κύπελα του Σπανούλη. Τα παιδιά μας μετράμε. Ακόμα και σε αυτό κερδίζει." έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Δήμαρχος Αθηναίων.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ