ΙΣΡΑΗΛ

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει τον Γιόγκι Φέρελ

Ο Γιόγκι Φέρελ με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Γιόγκι Φέρελ με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Το πέρασμα του Γιόγκι Φέρελ από τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ σύντομο και ο Αμερικανός έχει ήδη ζητήσει να αποχωρήσει, με το Ισραήλ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ να είναι ένας πιθανός προορισμός σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ρόι Κοέν.

Βραχύβιο αποδεικνύεται το πέρασμα του Γιόγκι Φέρελ στον Παναθηναϊκό καθώς ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από τους πράσινους και είναι πλέον με τις βαλίτσες στο χέρι. Πιθανός προορισμός του φαίνεται να είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ καθώς όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος από το Ισραήλ, Ρόι Κοέν, η Χάποελ θέλει να κάνει δικό της τον 27χρονο πόιντ γκαρντ.

Σε 5 αγώνες στη EuroLeague (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη Stoiximan Basket League), ο Αμερικανός είχε 1.6 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.8 λάθη ανά 7:59 συμμετοχής.

Όπως επίσης αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, η Χάποελ Ιερουσαλήμ ρίχνει ματιές και στον Τζεχάιβα Φλόιντ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ