ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ασίστ του Χαλκιαδάκη: Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τις Ροβιές

Ο Μάριος Χαλκιαδάκης
Ο Μάριος Χαλκιαδάκης ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής Μάριος Χαλκιαδάκης συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης που θα αποσταλούν αύριο (8/8) στις Ροβιές Ευβοίας.

Oλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Βόρεια Εύβοια, ακόμη κι αν είναι κλειστοί και καμένοι!

Την ώρα που η περιοχή βρίσκεται στο έλεος της πύρινης λαίλαπας οι ενέργειες συμπαράστασης και παροχής βοήθειας προς τους πληγέντες κατοίκους της αυξάνονται και πληθύνονται, με το μπάσκετ να μοιράζει ασίστ αγάπης, φροντίδας, ηθικής και υλικής υποστήριξης.

Εκτός από τον μπασκετμπολίστα Ρήγα Παπαργυρόπουλο, μια σπουδαία και αξιέπαινη πρωτοβουλία αλληλεγγύης και αρωγής ανέλαβε και Μάριος Χαλκιαδάκης.

Από χθες το πρωί λοιπόν ο παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής συγκεντρώνει στο κατάστημα του στην οδό Αγίας Κυριακής 24Α στο Παλαιό Φάληρο διάφορα είδη πρώτης ανάγκης, όπως εμφιαλωμένα νερά, ξηρά τροφή, κλινοσκεπάσματα, φαρμακευτικό υλικό κοκ.

Η πρώτη δόση αυτών των ειδών πρώτης ανάγκης θα μεταφερθεί στις Ροβιές με τέσσερα φορτηγά αύριο το πρωί, ενώ η συγκέντρωση υλικού για τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής θα συνεχισθεί και τις επόμενες ημέρες.

Ο Μάριος Χαλκιαδάκης αγωνίσθηκε στο Παλαιό Φάληρο, στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και στον Αετό Καλλιθέας στον οποίο υπήρξε συμπαίκτης με τον Τζανή Σταυρακόπουλου.

Αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2012 και πλέον είναι ασίσταντ κόουτς στην ομάδα ανδρών και υπεύθυνος ακαδημιών του Πορφύρα.

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ