ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ

Η αποστομωτική απάντηση του Ομπράντοβιτς σε δημοσιογράφο: "Έχω όνομα, επώνυμο και 61 τελικούς"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς PARTIZAN TV

Μετά από τον χαμένο τελικό της Παρτίζαν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο έπειτα από συνεχείς ερωτήσεις του για τα αίτια της ήττας.

Η Παρτίζαν ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο του σταθμού Radio Pirot κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο δημοσιογράφος επισήμανε στον Σέρβο πως ο Ερυθρός Αστέρας τους κέρδισε εύκολα και ρώταγε συνεχώς για τα αίτια της ήττας με έναν τέτοιου επιπέδου προπονητή στον πάγκο.

Αφού πρώτα του ζήτησε να συστηθεί, η απάντηση του Ομπράντοβιτς ήταν αιχμηρή λέγοντας πως έχει μεγάλο όνομα και πως μετά από 61 τελικούς στην καριέρα του δεν υπάρχει κάποιος να τον ανταγωνιστεί. "Δεν ξέρω τι θες να πεις. Αν θέλεις να πεις κάτι, να το πεις. Έχω όνομα και επώνυμο. Έχω 61 τελικούς στην καριέρα μου. Είσαι δημοσιογράφος, βρες μου άλλον που να έχει περισσότερους", απάντησε ο Ζοτς στον δημοσιογράφο.

Επιπλέον ο Ομπράντοβιτς σχολίασε και την διαφορά 17 πόντων με την οποία ηττήθηκε η Παρτίζαν λέγοντας: "Τίποτα δεν είναι προσβλητικό, είτε είναι 17, είτε είναι ένας - δύο πόντοι, δεν έχει σημασία. Ευτυχώς, κέρδισα πολλούς περισσότερους τελικούς από όσους έχασα στην καριέρα μου".

Δείτε το συμβάν στο 04:58 του video:

TAGS ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ