NBA

Η απάντηση στο ερώτημα "πόσα χρήματα βγάζει μια ομάδα του NBA από τα εισιτήρια"

Η απάντηση στο ερώτημα "πόσα χρήματα βγάζει μια ομάδα του NBA από τα εισιτήρια"
2022 AP PHOTO/JEFF CHIU

Επταψήφιο είναι το νούμερο που εισπράττουν οι κορυφαίες ομάδες του NBA από τα εισιτήρια που κόβουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα. Γουόριορς και Νικς βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα σημαντικότερα έσοδα στη Λίγκα.

Είναι η κορυφαία Λίγκα του κόσμου. Είναι ένα παγκόσμιο προϊόν και όχι ένα αμερικανικό πρωτάθλημα. Το NBA κάνει συνεχώς βήματα προς τα εμπρός, οι οργανισμοί του είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία κερδοφόροι και ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια για τα έσοδά τους, ήταν, είναι και θα παραμείνουν τα εισιτήρια.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα χρήματα βγάζει μια ομάδα του NBA από τα εισιτήρια ενός εντός έδρας αγώνα; Έχετε κάνει μια εκτίμηση για το ποσό που μπαίνει στα ταμεία της; Προφανώς και υπάρχουν διαφορές, προφανώς και οι Γουόριορς έχουν πολύ μεγαλύτερα έσοδα από τους Μπακς, για παράδειγμα, ή οι Νικς από τους Γκρίζλις, σίγουρα όμως οι οργανισμοί που βρίσκονται στις λεγόμενες μεγάλες αγορές των ΗΠΑ έχουν τεράστια έσοδα από τους θεατές που παραμένουν η κύρια πηγή εσόδων τους.

Πρώτοι σε έσοδα ανά αγώνα είναι, σύμφωνα με την Νιου Γιορκ Ποστ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 4.2 εκατομμύρια δολάρια και δεύτεροι είναι οι Νιου Γιορκ Νικς με 3 εκατομμύρια δολάρια, την ώρα που οι Μπρούκλιν Νετς εισπράττουν 2.1 εκατομμύρια δολάρια, τα διπλάσια σε σχέση με εκείνα που έβγαζαν την περίοδο 2018/19, πριν η πανδημία σαρώσει την ανθρωπότητα. Για την ιστορία, οι Νικς έχουν 16 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας και οι Νετς 15 χιλιάδες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ