NBA

Η απαίτηση του Χάρντεν για ανταλλαγή έσωσε τον ΛεΒέρτ που μπαίνει στο χειρουργείο

Η απαίτηση του Χάρντεν για ανταλλαγή έσωσε τον ΛεΒέρτ που μπαίνει στο χειρουργείο
AP Photo/Kathy Willens AP PHOTO/KATHY WILLENS

Εκτός δράσης για μήνες θα μείνει ο Κάρις ΛεΒέρτ, καθώς ο GM των Πέισερς παραδέχθηκε πως εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει με χειρουργική επέμβαση το πρόβλημα στα νεφρά.

Τελικά από το -πολλών εβδομάδων- σίριαλ στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Τζέιμς Χάρντεν προέκυψε κάτι θετικό. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τους Πέισερς ο Κάρις ΛεΒέρτ έδειξαν ένα ογκίδιο στα νεφρά, με τον GM της ομάδας της Ιντιανάπολις, Κέβιν Πρίτσαρντ, να αποκαλύπτει σήμερα (19/1) πως ο νεαρός περιφερειακός θα υποβληθεί εκτός απροόπτου σε επέμβαση που θα τον κρατήσει για μήνες εκτός δράσης.

Ο ενδελεχής έλεγχος των Πέισερς στον ΛεΒέρτ φαίνεται πως τον γλίτωσε από σοβαρότερα προβλήματα, ακόμη κι αν είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου. Ο ιατρικός φάκελος των Νετς για τον αθλητή δεν είχε κάτι ανησυχητικό, η μεγάλη ανταλλαγή που έστειλε τον Τζέιμς Χάρντεν στους Νετς, τον Τζάρετ Άλεν στους Καβαλίερς και τον Βίκτορ Ολαντίπο στους Ρόκετς έφτασε πολύ κοντά στο σημείο να γκρεμιστεί ενώ είχαν ήδη γίνει οι ανακοινώσεις, όμως ο οργανισμός του Χιούστον έστειλε στους Πέισερς το ποσό των 2.6 εκατομμυρίων και ένα draft pick δεύτερου γύρου για να προλάβει τα χειρότερα.

Το σημαντικό για τον ΛεΒέρτ είναι πως οι εξετάσεις πρόλαβαν σε πρώιμο στάδιο το πλήρως αντιμετωπίσιμο ζήτημά του, με την ομάδα να γνωρίζει ότι ο 26χρονος περιφερειακός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και να προσπαθεί να προφυλάξει τόσο τον ίδιο, όσο και τον οργανισμό που επένδυσε στο ταλέντο του δίνοντας τον Βίκτορ Ολαντίπο το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο φινάλε της φετινής σεζόν.

Photo credits: 2020 AP Photo/Kathy Willens

TAGS NBA ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ